پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۰۴

نکاتی اساسی در زمینه‌ی داروهای صرع در کودک ها

۱۵۶ بازديد

نکاتی اساسی در زمینه‌ی داروهای صرع در کودک ها
در شرایطی که کودکتان داروی صرع مصرف می‌نماید، با دکتر معالج طفل همیاری نمائید تا مطمئن گردید که دارو را به صحت مصرف می‌نماید. مواقعی که می بایست به آن‌ها اعتنا متخصص اطفال  فرمائید:

مجال‌بندی مصرف دارو را بدانید. مطلقاً به سفارش‌های دکتر معالج راجع به دفعات مصرف دارو در روز و تداخلات طعام و دارو کار فرمایید.
می بایست بدانید که در شرایطی‌که کودکتان مصرف یک دز دارو را فراموش کرد، چه می بایست بکنید.
از عوارض جانبی احتمالی داروها و اقداماتی که بایستی درباره ی آن ها اجرا دهید باخبر باشید.
از دکتر معالج بپرسید که در‌حالتی که کودکتان مریض خواهد شد یا این که تب داشته باشد، چه کاری ایفا دهید. تب گاهی سبب ساز تشنج میشود.
مطمئن گردید که مسوولین مکتب کودکتان از بیماری فرزندتان مطلع بوده و در شکل ضرورت مصرف دارو را یاد‌آوری نماید.
عوارض جانبی داروهای صرع در خردسالان
عوارض جانبی احتمالی از دارویی به دارویی دیگر گوناگون میباشد، البته بعضا از داروهای ضد تشنج ممکن میباشد علائم تحت را ساخت نمایند:

خواب آلودگی
کهیر
اندوه معده
تغییر و تحول در اشتها
از پزشک معالج بپرسید که داروی مصرفی بچه شما کدام عوارض جانبی را می تواند ساخت‌و‌ساز نماید. عوارض جانبی ممکن میباشد به گذر زمان فرصت و عادت کردن نوباوه به دارو به گذر زمان فرصت کاهش یابد.
آیا راهی برای پرهیز از صرع یا این که تشنج وجود داراست؟
بعضی از خردسالان دچار به صرع زمانی تعالی‌خیس میشوند از تشنج رهایی مییابند. البته یکسری چاره پیشگیرانه وجود دارااست که میتوانید جاری ساختن دهید:

واکسیناسیون طفل خویش را به موقع اجرا دهید تا به حفظ از وی در مقابل برخی بیماری‌هایی که ممکن میباشد باعث به صرع شوند یاری دهد. اقدامات احتیاطی مایحتاج برای خودداری از ضربه مغزی در تصادفات اتومبیل یا این که سقوط از طول و صدمات ورزشی را جاری ساختن دهید. اعتقادوباور نتیجه ها فرمایید که بچه شما هر جا مطلوب میباشد هنگام ورزش کلاه ایمنی می پوشد و در زمانه بارداری حفظ‌‌ و بررسی پزشکی نیکی داشته باشید.

در صورتی‌که فرزند شما در گیر به صرع میباشد، می بایست مطمئن گردید که داروهای خویش را طبق تجویز مصرف می‌نماید و طبق اپ‌ به ویزیت‌های آتی دکتر برده می گردد. شما می توانید تلاش فرمایید مجال و موقعیت بروز تشنج را تصویب فرمائید. برای مثال، این که زمانی خسته یا این که بیشتراز حد هیجان‌زده میباشد تشنج می‌نماید یا این که هر چیز دیگری، تا بتوانید این وضعیت را برای وی به دست کم برسانید.
آیا رژیم کتوژنیک به بچه در گیر به صرع یاری می‌نماید؟
تغییر و تحول در رژیم غذایی تحت عنوان راهی برای مدیر علائم صرع در کودک ها در بعضی موثر میباشد. رژیم کتوژنیک یا این که به اصطلاح رژیم کتو نوعی رژیم غذایی پرچرب و نادر‌کربوهیدرات میباشد. دکتر ممکن میباشد سفارش نماید که فرزندتان این نرم‌افزار غذایی را دنبال نماید، چون ممکن میباشد طریق اخذ و مصرف انرژی مغز نوپا را تغییر‌و تحول دهد. دقت داشته باشید که‌این نوع رژیم غذایی می بایست با بررسی دکتر و دارای تخصص تغذیه مصرف شود.

چه‌طور نوباوه در گیر به صرع را ایمن نگه دارم؟
در‌حالتی که فرزندتان در گیر به صرع تشخیص داده گردیده است، شاید درخصوص ایمنی وی در شکل بروز تشنج غیرمنتظره نگرانی‌هایی داشته باشید. دکتر معالج به شما خواهد اعلام‌کرد که آیا اجرا برخی ورزش‌ها یا این که شغل‌ها برای فرزندتان بی‌خطر میباشد یا این که نه. در صورتی‌که تشنج نوباوه به خیر مدیر خواهد شد، بیشتر شغل‌ها بی‌خطر می باشند.

هنگام حفظ از خردسالان در گیر به صرع به موارد ذیل اعتنا فرمایید:

از بچه بخواهید هنگام بازی یا این که ورزش از امکانات ایمنی به کار گیری نماید. مثلا، از وی بخواهید هنگام دوچرخه‌سواری از کلاه ایمنی استعمال نماید.
مطمئن گردید که نوباوه در زمان ورزش، فرصت بازی و کار‌ها زیر تحقیق میباشد. مربیان ورزش نوپا می بایست از حالت پزشکی نوباوه مطلع باشند و بدانند در شکل بروز تشنج چه کاری اعمال دهند.
بچه نباید در بخش بالایی تخت دوطبقه بخوابد.
به هنگام استحمام و رفتن به توالت درهای خدمت گرمابه و توالت را به دلایل ایمنی گشوده بگذارید.
طفل را هر فرصت که مجاورت آب میباشد، چه در منزل و چه خارج، پایین لحاظ داشته باشید. این دربرگیرنده وان گرمابه و استخر تراس میباشد. اذن ندهید نوپا به تنهایی شنا نماید.
منش‌آب‌ وان گرمابه را پژوهش فرمایید تا مطمئن گردید که صحیح تخلیه می‌گردد.
آب درون وان را در سطح پایینی نگه دارید.
دمای آب را برای پرهیز از سوختگی تحت نگه دارید.
برای خردسالان والا‌خیس صندلی دوش یا این که وان نصب نمائید. کمربند ایمنی برای صندلی اثر گذار میباشد.
آحاد وسایل برقی را از روشویی یا این که وان خزینه بدور نگه دارید.
در صورتیکه کودکتان هنگام شنا مبتلا تشنج شد، هر چه زودتر او‌را از آب بیرون نمائید و تنفس و نبض را پژوهش نمائید. درصورتی که به حیث میرسد مشکلی وجود داراست، بلافاصلهً با پزشک معالج یا این که اورژانس تماس حاصل نمایید.

چه وقتی می بایست به اورژانس مراجعه کرد؟
در شکل مشاهده علائم تحت می بایست هر چه سریع‌خیس بچه را نزد دکتر معالج برده یا این که اورا به اورژانس برسانید:

تشنج بچه برای نخستین دفعه
آمدن جراحت به طفل در طول تشنج
ادامه دار بودن تشنج به بیش تر از پنج دقیقه
تکرار تشنج پیش از بهبودی از اولی تشنج
عدم هوشیاری و جواب ندادن به جایزه‌های محیطی بیش تر از 10 تا 15 دقیقه بعداز توقف تشنج
زمانبر شدن بهبودی بعد از تشنج به بیشتراز 30 دقیقه.
معضل صرعی که به آن صرع استوار هم می گویند یک موقعیت خطرناک صرع در خردسالان میباشد و هنگامی حادثه می‌ افتد که نوباوه تشنج‌های وقت گیر را تجربیات کرده یا این که مجال بهبودی دربین تشنج‌های زیادی وجود نداشته باشد. چالش صرعی یک حالت اورژانسی میباشد و میتواند تهدیدی برای معاش طفل باشد بدین ترتیب نیاز به نگهداری فوری پزشکی داراست.
تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.