پنجشنبه ۱۶ آذر ۰۲ ۱۲:۳۹ ۲۲۷ بازديد
مثانه بیش فعال در خردسال ها
مثانه بیش فعال در خردسالان نوع خاصی از بی ازروی میل ادرار میباشد که مشکلی شایع در کودک ها محسوب گردیده و تحت عنوان قوانینی که در آن طفل به صورت ناگهانی و غیر قابل در اختیار گرفتن نیاز به دفع ادرار دارااست، تمجید میگردد. مثانه بیش فعال ممکن میباشد چندبار در روز موجب این نیاز ضروری شود. پدر و مادر نیز بارها از نوباوه در ما یحتاج وی در رفتن به توالت میپرسند. در حالی که ممکن میباشد جواب وی منفی باشد، البته یک سری دقیقه آنگاه نیاز فوری به دفع ادرار خواهد داشت. مثانه بیش فعال در کودک ها قوانینی شبیه شب ادراری یا این که ادرار در خواب خردسالان وجود ندارد. شب ادراری اکثر اوقات در خردسالان خرد خیس متخصص اطفال شایع میباشد.
علائم مثانه بیش فعال در کودک ها: این اشتباهات معمولا در کار های روزمره آنان نقص ساخت و ساز می نماید. این که با شکیبایی و متانت با رویدادهای روزمره ناشی از مثانه بیش فعال در خردسال ها روبه رو شویم، بسیار التفات دارااست. این اتفاق افتاد ها اکثر زمان ها تکامل اجتماعی و رمانتیک خردسال ها را پایین اثر قرار میدهند. بقیه پیامدها فیزیکی ناشی از مثانه بیش فعال در کودک ها عبارتند از:
اختلال در تخلیه بدون نقص مثانه
ارتقا خطر عفونت های مجاری ادراری
ارتقاء خطر زخم به همه ها
در صورتی شما به نقص مثانه بیش فعال در نوپا خویش مشکوک می باشید، با دکتر معالج فوق تخصص همه کودک ها مشورت کردن فرمائید. بیماری مثانه بیش فعال معمولا در خردسال ها با گذر مجال بهبود مییابد و شیوه هایی برای معالجه دارویی و معالجه خانگی مثانه بیش فعال در خردسال ها وجود دارا هستند.
علائم مثانه بیش فعال در خردسال ها
مرسوم ترین علائم مثانه بیش فعال در خردسال ها فوریت بیش تر از حد در رفتن به سرویس بهداشتی میباشد. عادت نرمال در رفتن به دستشویی حدود چهار تا هفت توشه در روز میباشد. در بیماری مثانه بیش فعال در کودک ها، مثانه منقبض گردیده و موجب ساخت و ساز شم نیاز به دفع ادرار در وضعیتی که هنوز کاملا لبریز نشده میباشد، میشود. طفل دچار به مثانه بیش فعال ممکن میباشد به صورت بی واسطه نیاز خویش به ادرار کردن فوری را ذکر نکند. علائمی زیرا جنبش میل کردن در صندلی خویش، جنبش در نزدیکی و پرش از یک پا به پای دیگر را در حیث داشته باشید.
بقیه علائم مثانه بیش فعال در خردسالان مشتمل بر:
حس نیاز به دفع فوری ادرار در حالی که ادراری دفع نمیگردد.
عفونت های مکرر مجاری ادراری
رویدادهایی در بی ازروی میل ادرار در طی روز
در موردها کم، مثانه بیش فعال در خردسالان موجب نشت ادرار هنگام شغل یا این که عطسه کردن میگردد.
شب ادراری در کودک ها
شب ادراری در کودک ها هنگامی حادثه می افتد که نوباوه کارکشته به در دست گرفتن ادرار خویش در خواب وجود ندارد. این نوعی از مشکل سعی میباشد که ممکن میباشد با مثانه بیش فعال در کودک ها همدم باشد البته اکثر وقت ها ارتباطی به آن ندارد. شب ادراری در کودک ها در خردسال ها تحت 5 سال اتفاقی طبیعی میباشد.
انگیزه مثانه بیش فعال در کودک ها
علل گوناگونی برای مثانه بیش فعال در کودک ها وجود داراست. بعضی از علل براساس سن نوپا گوناگون خواهند بود. مثلا، در خردسالان 4-5 ساله انگیزه مثانه بیش فعال در خردسالان ممکن میباشد مفاد ذیل باشد:
تغییرو تحول در شرایط دائمی معاش از جمله هجرت به شهری نو یا این که تغییر دادن خانه یا این که داشتن یک خواهر یا این که اخوی تازه
آلزامیر در رفتن به دستشویی به انگیزه مشغولیت زیاد با عمل های دیگر
بیماری
بقیه علل مثانه بیش فعال در خردسال ها در کل سنین مشتمل بر:
اضطراب
نوشیدن آب میوه های کافئین دار
داشتن مشکلاتی زیرا یبوست
سر و صدا عاطفی
عفونت های مکرر مجاری ادراری
زخم یا این که خلل عصبی که موجب میشود طفل در تشخیص پری مثانه مبتلا نقص خواهد شد.
آپنه خواب
جلوگیری از تخلیه بدون نقص مثانه وقتی که در سرویس بهداشتی میباشند.
در بعضی از خردسال ها مثانه بیش فعال ممکن میباشد تا مجال بلوغ ادامه یابد و در غایت با ارتقاء سن از میان برود. ولی از آن جایی که انقباضات مثانه به امداد اعصاب و روان در دست گرفتن میشوند، احتمال بروز مثانه بیش فعال در خردسالان در تاثیر اختلالات عصبی وجود دارااست.
همینطور کودکانی که به صورت عمدی ادرار خویش را نگه می دارا هستند، ممکن میباشد در تخلیه بدون نقص مثانه خویش مبتلا اختلال شوند. اثرات وقت گیر زمان این کار میتواند عفونت های مجاری ادراری، ارتقا دفعات دفع ادرار و زخم کلیوی را در پی داشته باشد. در صورتیکه نگران مثانه بیش فعال در خردسالان میباشید، به دکتر کارشناس اطفال رجوعکنید.
چه فرصت می بایست برای مثانه بیش فعال در خردسال ها به فوق تخصص تمامی خردسالان مراجعه کرد؟
در شرایطیکه نوپا شما علائم مثانه بیش فعال در کودک ها را دارااست، قرار ملاقاتی با پزشک معالج فوق کارشناس تمامی اطفال تهیه و تنظیم نمائید. این موقعیت بیشتر در خردسالان 7 ساله و والا خیس مشهود است. بیشتر خردسالان دراین سنین قدرتمند به در دست گرفتن مثانه خویش میباشند.
دکتر معالج نوپا را معاینه و در زمینهی علائم وی پرسش می کند. دکتر معالج همینطور یبوست را در طفل نظارت می نماید و اجرا یک تست ادرار به خواسته نظارت عفونت و بقیه ناهنجاری ها را پیشنهاد می کند. ممکن میباشد جاری ساختن آزمایش های دفع نیز بایستگی داشته باشد. این آزمایش ها دربرگیرنده اندازه گیری وسعت ادرار و مقدار ادراری که بعداز دفع در مثانه باقی میماند با طریق سونوگرافی یا این که نوار مثانه و یا این که اندازه گیری سرعت جریان یافتن ادرار هستند. در برخی موردها، پزشک معالج جاری ساختن سونوگرافی را برای رسیدگی اشتباهات ساختاری در مثانه تحت عنوان عاملی برای مثانه بیش فعال در کودک ها، سفارش می نماید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر