پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۰۴

عفونت مثانه در خردسالان و فاکتورهای خطر

۲۲۰ بازديد

عفونت مثانه در خردسالان و فاکتورهای خطر
عفونت ادراری در خردسالان عموما پایین اثر باکتری ها و گاها ویروس ها ساخت و ساز می گردد و برخی دست اندرکاران متخصص اطفال  آن را تشدید میکنند.

عفونت مثانه در خردسالان بیماری میباشد که معمولا در تاثیر باکتری ها و گاها ویروس ها ساخت می گردد. عفونت های مثانه رایج ترین نوع عفونت مجاری ادراری در کودک ها میباشند. عفونت مجاری ادراری ممکن در هر بخشی از مجاری ادراری نوپا مشتمل بر حالب ها، مثانه، مجرای ادراری یا این که تمامی ها ساخت و ساز گردد. مجموع کودک ها تندرست اندکی باکتری در سطح تن و روده های خویش دارا هستند؛ گاها باکتری ها وارد مثانه گردیده و موجب بروز عفونت میشوند. خردسالان در هر سنی ممکن میباشد در گیر عفونت مثانه گردند. تن طفل چند شیوه برای رویارویی با عفونت داراست. از جمله، ادرار طبیعتا از تمامی ها جریان یافته و از روش حالب ها وارد مثانه می‌گردد و باکتری هایی که وارد مجاری ادراری گردیده اند هنگام ادرار کردن از تن بیرون میگردند. جریان یکطرفه ادرار از کثیف شدن مجاری ادراری بوسیله باکتریها پیشگیری می نماید.

بعضی مواقع شیوه های دفاعی تن به نیکی شغل نکرده و باکتری ها موجب عفونت مثانه در کودک ها میگردند. در صورتیکه بچه علائم عفونت ادراری (سوزش ادرار، بوی بد ادرار، بی قراری هنگام ادرار، تحمیل زدن هنگام ادرار، ادرار قطره قطره) را داشته باشد و یا این که سوای برهان مشخص و معلوم در گیر تب خواهد شد، می بایست کاسه 24 ساعت به پزشک معالج مراجعه گردد. اخذ سریع معالجه برای عفونت های ادراری از بروز عفونت کلیوی پیشگیری می نماید. عفونت همه میتواند در تاثیر عفونت پیشرونده در همه ها تولید گردد؛ این عفونت اکثر زمان ها بسیار دردناک بوده و پیامدها بدون شوخی را به‌دنبال داراست. براین اساس بعد از معالجه عفونت ادراری مهم‌ترین وظیفه پزشک معالج پیشگیری از عفونت های آجل میباشد. در بیشتر مفاد دکتر معالج عفونت ادراری در خردسال ها را با آنتی بیوتیک ها معالجه می نماید؛ داروهایی که با باکتری های رویا رویی می کنند. مصرف به موقع هر دوز از دارو و اتمام زمان معالجه بسیار دارای اهمیت میباشد.

چه کودکانی بیشتر در معرض ابتلا به عفونت مثانه قرار دارا هستند؟
به استثنای سال نخستین معاش، دختران بیش تر از پسران در معرض ابتلا به عفونت مثانه در خردسالان قرار دارا‌هستند. در بین پسران ذیل 1سال، آن هایی که زیر ختنه قرار نگرفته اند بیشتر در معرض خطر عفونت مثانه میباشند. مجموعاَ، هر حالت یا این که عادتی که موجب نگه داشتن ادرار در مثانه طفل برای دوران وقتگیر شود، بستر ساز عفونت مثانه در کودک ها خواهد بود. بقیه فاکتورهایی که احتمال بروز عفونت مثانه را بالا میبرند مشمول:

کوشش یا این که عادت غیر طبیعی مثانه همچون:
مثانه بیش فعال. یک شرایط قابل معالجه که اکثر زمان ها با بلندمرتبه خیس شدن طفل برطرف می‌گردد.
عدم تخلیه بی نقص مثانه
مثانه نوروژن (عصبی) در کودکانی که ایراد در روان حوزه‌ نخاعی ساکروم دارا هستند.
مثانه کوچکتر از حد نرمال و قطور بوده و ادرار به صحت از مثانه بیرون نشده و به سمت تمامی ها و حالب ها بر می‌گردد.
نگه داشتن وقت گیر بازه ادرار، نشستن در لگن یا این که وان در دختران، به کار گیری از مواد شستشو و آنتی باکتریال در محل ادرار، در شیرخواران استعمال از پوشک بزرگتر و یا این که کوچکتر که منجر میشود مدفوع از مقعد به سمت مجرای ادراری رانده خواهد شد.
یبوست. دفع مدفوع کمتر از دو توشه در هفته یا این که دفع مدفوع محکم که دردناک بوده و یا این که به رنج بیرون می‌شود.
ریفلاکس وزیکویورترال. (VUR در خواهر یا این که اخوی مریض) جریان معکوس کمی از ادرار از مثانه به سمت تمامی ها هنگام ادرار کردن
انسداد مجاری ادراری. وضعیتی که در آن جریان نرمال ادرار محصور می‌گردد (سنگ تمامی یا این که تنگ شدن حالب) در بعضا موردها، این قادر است یک نقص مادرزادی باشد.
بهداشت ضعیف
...
فی مابین نوجوان ها دختر آن هایی که شغل جنسی دارا هستند بیشتر در معرض خطر عفونت مثانه قرار دارا هستند. آناتومی مجاری ادراری دختران نیز موجب سرایت بیشتر عفونت مثانه در آن‌ها میگردد:

کودک ها دختر مجرای ادراری کوتاه تری در مقایسه با کودک ها پسر دارا‌هستند براین اساس باکتری ها فاصله متعددی را چهت نیل به مثانه و ساخت‌و‌ساز عفونت طی نمی‌کنند.
در خردسال ها دختر، مجرای ادراری به مقعد مجاورت خیس میباشد و مقعد تحت عنوان یک منبع از باکتری هایی که می‌تواند موجب عفونت مثانه در خردسال ها گردد شغل می نماید.
علل بیماری کلیوی کودک ها
بیماری کلیوی خردسال ها ممکن میباشد در تاثیر عامل ها ژنتیکی و محیطی ساخت‌و‌ساز خواهد شد.

نقایص مادرزادی
نقص مادرزادی مشکلی میباشد که هنگام تکامل نوزاد در رحم مامان ساخت‌و‌ساز می‌شود. نقایص مادرزادی که تمامی ها را پایین اثر قرار می‌دهند مشمول دیسپلازی تمامی، آژنزی همگی و همه اکتوپیک می‌باشند. در کل کودک ها با این نقایص معاش تن درستی دارا‌هستند. با این اکنون، بعضی کودک ها دچار به آژنزی کلیوی یا این که دیسپلازی همگی در معرض خطر ابتلا به بیماری کلیوی قرار دارا‌هستند. نقایص، ناهنجاری هایی در اندازه، ساختار یا این که وضعیت همه می‌باشند:

آژنزی همه. خردسالان متولد گردیده با فقط یک تمامی
دیسپلازی همه. خردسالان متولد گردیده با دو تمامی که یکی‌از آن‌ها فعالیت نمی نماید
همه اکتوپیک. خردسالان متولد گردیده با یک همگی که در ذیل، بالا یا این که سمت مخالف حالت نرمال قرار گرفته
بیماری های وراثتی
بیماری های وراثتی تمامی بیماری هایی میباشند که از روش ژن ها از پدر و مادر به بچه منتقل میگردند. یک مثال بیماری تمامی پلی کیستیک میباشد که در آن مجموعه هایی از که می باشد های لبریز گردیده از مایع (کیسه های غیر طبیعی) تشکیل می گردند که به گذر زمان اندازه هر دو تمامی ها را ارتقا می‌دهند. بیماری وراثتی دیگر سندرم آلپورت میباشد که در تاثیر جهش در ژنی که پروتئین کلاژن (پروتئین آفریننده گلومرول ها) را کد می نماید، تولید می گردد. این شرایط موجب بروز اسکار در همگی ها میشود. سندرم آلپورت در اوایل کودکی بروز می نماید و در پسران شدیدتر از دختران میباشد. این حالت خلال بیماری کلیوی موجب اشتباهات شنوایی و بصیرت می‌گردد.

عفونت
سندرم همولیتیک اورمیک یک بیماری کم میباشد که اکثر وقت ها در تاثیر باکتری ای کلای جانور در غذاهای آلوده و کثیف همچون گوشت، مال های لبنی و نوشیدنی ها ساخت می گردد. این سندرم وقتی ساخت می‌گردد که باکتری های ای کلای جانور در مجاری گوارشی سمومی ساخت‌و‌ساز می نمایند که وارد جریان خون میگردند. سموم آغاز به تخریب گلبول های قرمز رنگ خون و جراحت به پوشش عروق خونی مشتمل بر گلومرول ها می نمایند. بیشتر کودکانی که مبتلا این عفونت می شوند، استفراغ، کرامپ های معده و اسهال خونی را برای دو تا سه روز تجارب می نمایند. کودکانی که در گیر این سندرم میگردند رنگ پریده، خسته و شکننده میباشند. سندرم همولیتیک اورمیک میتواند موجب نارسایی همه در بعضا خردسالان شود.

گلومرولونفریت استرپتوکوکال بعداز بروز یک گلودرد استرپتوکوکی یا این که عفونت پوستی صورت میدهد. باکتری استرپتوکوکوس به صورت بدون واسطه به همه ها حمله نمی نماید؛ عفونت ممکن میباشد سیستم ایمنی را تحریک کرده و موجب ایجاد بیشتراز حد آنتی بادی ها شود. آنتی بادی ها پروتئین های ساخت گردیده بوسیله سیستم ایمنی می‌باشند. سیستم ایمنی با شناسایی و تخریب باکتری ها، ویروس ها و بقیه ذرات مضر فرنگی، از تن حفظ می نماید. وقتی که آنتی بادی مازاد در خون وجود داشته باشد و در غایت در گلومرول ها تجمع یابند، تمامی ها مبتلا زخم می گردند. گلومرولونفریت استرپتوکوکال پیاله یک تا سه هفته بعداز عدم معالجه عفونت، بروز می نماید. این عفونت فقط بازه مجال کوتاهی به ارتفاع می انجامد و همگی ها عموما ریکاوری می‌شوند. در مورد ها اندکی جراحت کلیوی مستمر خواهد بود.
تاكنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.